طرز تهیه دونات شکری خوشمزه و ساده بدون فر

دونات شکری یه دونات خوشمزه و ساده و پر طرفدار! دونات شکری عالی و بینظیره و پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه دونات شکری
- آرد ۳ تا ۴ پیمانه (بنا به جنس آرد میزان تقریبیه)
- تخم مرغ درشت ۱ عدد
- شیر ولرم ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- شکر و پودر خمیر مایه هر کدوم ۱ قاشق غذا خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه دونات شکری بدون فر
در ابتدا ۳ پیمونه از آرد الک شده رو با وانیل و خمیرمایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید.
بعد توی یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و یه کم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد مواد آردی تون رو بهش اضافه کنید بعد که مخلوط شدن کم کم طی ۳ تا ۴ مرحله شیر رو اضافه کنید و ورز بدید.
تا جایی که خمیر جمع بشه بعد کره نرم شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید اگه لازم شد بقیه آرد رو بازم اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه خوب خوب ورز بدین چون باید خمیری نرم و لطیف داشته باشید.
خمیر رو داخل یه ظرف چرب شده بذارید و روش رو سلفون بپیچید و بذارید جای گرم آشپزخونه حدود نیم تا یک ساعت استراحت کنه و بعد پفش رو بگیرید و با وردنه خمیرتون رو باز کنید و با کاتر دونات یا لیوان قالب بزنید.
به طوریکه در نهایت به تعداد زوج دایره خمیری داشته باشین و نصف این تعداد رو با ماسوره دایره های توخالی درست کنید.
بعد با براش فقط اطراف دایره های کامل رو با آب خیس کنید و و دایره های توخالی رو روی دایره های کامل و خیس قرار بدید تا به هم بچسبن (یعنی دو ردیف از دایره های خمیری روی هم، خمیر زیر دایره کامل و خمیر رویی دایره حفره دار)
داخل سینی بچینید و روشون رو با یه دستمال بپوشونید و بذارید تا یک ربع که استراحت دوم داشته باشن، بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخشون کنید.
در آخر داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتونید و بعد که از حرارت افتاد داخل حفره دونات ها رو کرم شکلات یا مربا پر کنید یا میتونید روشون رو پودرقند الک کنید.
جنس آردها متفاوته. در ابتدا فقط ۳ پیمونه از آرد رو مخلوط کنید و در مراحل بعد اگه مواد به دستتون میچسبید اون یک پیمونه آرد رو کم کم بهش اضافه کنید.