طرز تهیه کیک نارنگی بسیار خوشمزه و خوش عطر و متفاوت

کیک نارنگی رو امتحان کردید؟ قدیما که نارنگی می خوردم دستام بوی نارنگی میگرفت از بس که نارنگی ها خوش عطر و طعم بودن، ولی الان دیگه نارنگی ها هم نارنگی های قدیم نیستن. این کیک نارنگی عطر و طعم خیلی خوبی داره و به امتحانش می ارزه.
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی با عطر و بافتی عالی
- آرد سفید ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- آب پرتقال ۳/۴
- شکر ۱ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- رنده پوست یک عدد نارنگی حدود ۱ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه کرمفیل وانیلی (من برای تزئین و سس روی کیک از کرمفیل استفاده کردم)
- تخم مرغ کامل ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱/۲پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- کره ۵۵ گرم
- وانیل کمی
دستور پخت کیک نارنگی
قبل از هر کاری مواد رو بذارید تا به دمای محیط برسن. برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو سفیده هاش رو جدا کنید و با کمی از شکر خوب بزنید تا سفید و برفکی بشن.
بعد زرده هارو با بقیه شکر و رنده پوست نارنگی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشن.
بعد آب نارنگی رو بریزید دو پالس بزنید و درآخر هم روغن رو و مخلوط کنید فقط هم بخورن کافیه زیاد هم نزنید و در نهایت آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو توی دو سه مرحله بریزید و آروم هم بزنید تا هیچ گلوله آردی باقی نمونه.
بعد سفیده ها رو تو دو مرحله اضافه کرده و آروم فولد میکنیم، قالب مورد نظر رو چرب و اگه لازم بود آردپاشی میکنیم.
مایع کیک رو بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید، دمای فرها متفاوته حتماً چک کنید.
برای تهیه کرمفیل تخم مرغها رو داخل کاسه ای بشکنید و بعد نشاسته و نمک و شکر رو بریزید و با همزن ۵ دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.
شیر و وانیل رو داخل شیرجوش بریزیدبذارید داغ بشه ولی نجوشه.
بعد کم کم به مایع تخم مرغی اضافه کنید و هم زمان با همزن بزنید تا تخم مرغ نپزه.
بعد همه مواد رو انتقال بدید به قابلمه روی حرارت بذارید حدود ۵ تا ۶ دقیفه هم بزنید تا غلیظ بشه .
در آخر کره بریزید و درنهایت داخل یه ظرفی بریزید و روش سلفون بکشید بذارید داخل یخچال بعد از ۵ ساعت قابل استفاده ست. فقط بدونید که این کرم بیشتر از ۲ تا ۳ روز در یخچال ماندگاری نداره. دقت کنید تا جائیکه میتونید جلوی ورود پالپ نارنگی رو بگیرید تا کیکتون خمیر نشه. نوش جان