کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای شیک و خوشمزه

آشپز مگ

شیرینی رزت نسکافه ای یه شیرینی شیک و خوشمزه و مناسب عید هست که هم خوشگله هم خوشمزه! اگه طعم نسکافه رو دوست دارید پیشنهاد می کنم رزت نسکافه ای رو هم امتحان کنید. این شیرینی و مقدار موادش خیلی حساسه پس بنابراین حتماً از ترازو استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی رزت نسکافه ای

  • کره به دمای محیط رسیده ۲۵۰ گرم
  • پودر قند الک شده ۱۴۰ تا ۱۶۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۶۰ گرم
  • آرد قنادی ۲۵۰ گرم
  • نسکافه گلد ۲ قاشق غذاخوری سرصاف
  • آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت شیرینی رزت نسکافه ای

در ابتدا نسکافه رو با آب جوش خوب حل کنید و بذارید کنار.

حالا کره ای که به دمای محیط رسیده (طوری که با فشار انگشت به راحتی تغییر حالت بده) رو با پودر قند حسابی با همزن بزنید حدود ۳ تا ۵ دقیقه.

دقت کنید این مرحله خیلی مهمه اگر پودر قند و کره خوب باهم زده و ترکیب نشن موادتون سفت میشه و برای پایپ با قیف دچار مشکل میشین.

حالا نسکافه حل شده رو به موادتون اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط بشن.

در نهایت آرد الک شده رو بریزید و میتونید با دور کند خوب همه مواد رو باهم ترکیب کنید.

موادتون رو داخل قیف با سر ماسوره رزت یا 2D بریزید ترجیحاً از قیف پارچه ای یا ضخیم استفاده کنید.

توی سینی فر بدون کاغذ به شکل رزت پایپ کنید. حالا سینی فر رو ۲ تا ۳ ساعت بذارید داخل یخچال تا خمیر استراحت کنه.

اگه این مرحله رو انجام ندید شیرینی هاتون داخل فر وا میرن و خراب میشن.

بعد از این تایم شیرینی ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد (فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید.

بعد از خروج از فر بذارید کاملا خنک بشه و اگه دوست داشتید مثل من با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

این شیرینی رزت نسکافه ای ماندگاری بالایی داره و میتونید در ظرف در بسته ۲ تا ۳ هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا