طرز تهیه شیرینی شکری برشی ساده و خوشمزه

شیرینی شکری برشی یه شیرینی نوستالژی هست که با دیدن و خوردنش میریم به روزهای بچگی و نوروز قدیم. یادش بخیر آن روزگاران.
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری برشی
- کره ۱۰۰ گرم به دمای محیط برسه
- آرد قنادی ۲۲۵ گرم (۱و ۳/۴ لیوان)
- پودرقند ۵۰ گرم (حدود نصف لیوان سرخالی)
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱ پینچ
- پودر هل نصف قاشق چای خوری برای عطر و بوی بهتر (قابل حذف)
- شکر (و پودر پسته به دلخواه) برای روی شیرینی
برای نتیجه بهتر در انواع شیرینی ها از ترازو استفاده کنید.
دستور تهیه شیرینی شکری برشی
به محض باز شدن کره با انگشت تست کنید اگه نرم شده بود به همراه پودر قند الک شده خوب بزنید تا حجیم و پفکی بشه.
حدود ۵ دقیقه تخم مرغ رو به همراه وانیل و پودرهل اضافه کنید و هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه.
سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو به موادتون اضافه کنید. مثل همیشه کم کم و با احتیاط تا آرد زیادی به خورد خمیر ندین، با لیسک و درآخر با نوک انگشتاتون خمیر رو جمع کنید تا به یه خمیر لطیف و نرم برسید.
داخل کیسه فریزر پهن کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعد روی میز کارتون کیسه فریزر یا کاغذ روغنی پهن کنید با وردنه به قطر نیم سانت به شکل مستطیل خمیرتون رو بازش کنید. (این شیرینی نباید زیاد ضخیم باشه)
روی خمیر رو با وردنه شیاردار یا چنگال راه بندازید و به کمک چاقو یا کاتر به شکل مستطیلهای کوچیک دربیارید داخل سینی فر بدون چرب کردن و کاغذ بچینید و یه سفیده تخم مرغ رو کمی بزنید و با براش قطعه های خمیر رو کاور کنید و روشون رو شکر و به دلخواه پودر پسته بپاشید و تا فر داغ بشه داخل یخچال بذارید.
در فر از قبل شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید تا رویشون کمی طلائی بشه.
بذارید خنک بشه به راحتی از سینی جدا میشن، داخل ظرف دربسته در یخچال تا مدت ها قابل نگهداری هست.