طرز تهیه چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی بدون ژلاتین

چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی براتون آوردم! یه چیز کیک بسبار خوشمزه و خوش بافت که اگه یه بار درست کنید عاشقش میشید! من که شدم!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی
- پنیرخامه ای ویلی ۴۰۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۳۰ گرم
- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- بیسکویت دایجستیو سبوس دار ساده ۱بسته
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر دارچین ۲ قاشق مرباخوری
- تخم مرغ متوسط ۴ عدد
- نشاسته ذرت ۶۰ گرم
- خامه قنادی۴۶۰ گرم
دستور پخت طرز تهیه چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی بدون ژلاتین
برای شروع اول از همه بیسکویت ها را درون دستگاه ریخته و کاملا پودر می کنیم. بعد بهش کره و دارچین اضافه می کنیم هم میزنیم کف قالب کمربندی یک ورق کاغذ نسوز پهن می کنیم.
بعد مواد کراست چیز کیک را پهن و فشرده می کنیم و به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار میدیم تا خودشو بگیره.
حالا پنیر را در یک ظرف مناسب به مدت ۵ دقیقه با لیسک هوادهی می کنیم. مدام هم میزنیم تا بافتش بسیار لطیف و سبک بشه.
بعد از این مرحله شکر قهوه ای را اضافه می کنیم. میتونید شکر دانه ریز سفید اضافه کنید ولی اینو بدونید شکر قهوه ای به راحتی مخلوط میشه و در خوشمزگی چیز کیک بسیار تاثییر گذاره.
وقتی شکر کاملا حل شد خامه هم دمای محیط را به مواد پنیری اضافه می کنیم. مجدد هم میزنیم تا با هم ترکیب بشن.
بعد نشاسته را اضافه می کنیم. مواد مقداری سفت میشه نترسید. با اضافه کردن تخم مرغ مجدد روان و یکدست میشه. حالا دونه دونه با فاصله ۱ دقیقه ای بهش تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
با حوصله مراحل رو جلو ببرید وانیل و بعد آب لیمو اضافه میکنیم وقتی کاملا مواد ترکیب شد از یک صافی عبور میدیم تا هوادهی آخر انجام بشه و سپس روی کراست میریزیم و درون یک ظرف مناسب آب جوش میریزیم، اطراف قالب را دوبار فویل میپیچیم تا آب درون قالب نفوذ نکنه. بعد قالب را درون ظرف آب جوش قرار میدیم و در فر از پیش گرم شده قرار میدیم.
فر رو از نیم ساعت قبل از پخت با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. زمان پخت ۱ تا ۱ ساعت و ربع میباشد. البته حرارت فر ها کاملا باهم متفاوت است بعد از ۶۰ دقیقه چک شود.
بعد از پخت کامل درب فر را باز کنید. ظرف آب را برداشته مجدد ظرف چیز کیک در فر قرار بگیرد و درب فر تا ۱ساعت نیمه باز باشد تا فر از حرارت بیفتد و پف چیز کیک نخوابد.
سپس از فر خارج کنید با هرمدل کرم دوست داشتین تزیین کنید. (من کرم لوتوس را درون ظرف فلزی ریختم و روی حرارت کمی گرم کردم و روی سطح چیز کیک تزئین ساده کردم) و درون یخچال چند ساعت استراحت دهید تا تمام طعم ها به خورد هم برود و خوردنش لذتش بخش تر شود. نوش جان