طرز تهیه کنجد بار خانگی خوشمزه و مقوی

کنجد بار خانگی یه شیرینی جذاب، سالم، خوشمزه و سریع و رژیمیه! یه عصرونه سالم و مقوی که در کنار یک چای بسیار دلچسبه! البته برای ورزشکارها هم گزینه انرژی بخش و مناسبیه!
مواد لازم برای تهیه کنجد بار خانگی
- کنجد ۱ لیوان
- شیره انگور یا خرما ۱/۳ لیوان
- پودر هل نصف قاشق مرباخوری
- پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری
- گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- مغزیجات برای تزیین به دلخواه
طرز تهیه کنجد بار خانگی
برای شروع ابتدا کنجد خام رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش عوض شده و بوی عطرش بلند بشه و طعم خامیش بره. البته اگر کنجدتون رنگش تیره بود زیاد تفت ندین.
بعد گردو، پودر هل و پودر دارچین رو بهش اضافه کرده و دوباره مقداری تفت میدیم. سپس شیره (من شیره انگور ریختم) رو اضافه کرده و با حرارت ملایم هم میزنیم تا مواد جمع بشه.
درون یک ظرف فریزری (ابعاد ظرف من ۱۲×۱۸ بود) کیسه فریزر پهن کرده و برای اینکه کیسه فریزر توی ظرف تکون نخوره قبلش با مقدار کمی آب ظرف رو مرطوب میکنیم.
مواد رو همونطور گرم داخل ظرف میریزیم و با قاشقی که با روغن چرب کرده ایم سطحش رو صاف میکنیم.
حالا به دلخواه روی اون رو با مغزیجات تزیین میکنیم. سپس ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار میدیم تا خودشو بگیره. بعد به سایز دلخواه برش زده و به ظرف سرو انتقال میدیم. نوش جان
طرز تهیه کنجد بار با ارده و عسل
مواد لازم
- کنجد یک پیمانه
- شیره انگور یک سوم پیمانه
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
- ارده ۱ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- مغزیجات هر چی دوس دارید
طرز تهیه
ابتدا کنجد رو داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم حدود 4 تا 5 دقیقه تفت بدید.
سپس شیره و ارده و پودر دارچین رو اضافه کنبد و مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه. سپس حرارت رو خاموش کنید. وقتی که از حرارت افتاد عسل رو اضافه کنید و توی قالب یا ظرفی که چرب کردید بریزید و روش رو صاف کنید و یک ساعت بزارید داخل یخچال تا خودش رو کامل بگیره.