دسر

طرز تهیه چوروس اسپانیایی ترد و خوشمزه (بامیه اسپانیایی)

آشپز مگ

‏چوروس یا چوروز یا بامیه اسپانیایی یک شیرینی ترد اسپانیایی که کلی برادر و خواهر در کشورای مختلف به قد و‌ قواره های مختلف داره. در اسپانیا چوروسو میرنن در یک دیپ شکلاتی غلیظ و‌ خرچ و خورچ کنان میخورنش. میگن قدیما چوپان های اسپانیایی وقتی گوسفندها رو میبردن چرا، بالای تپه ها، زیاد درستش میکردن چون یه دونه #دیگچه یا قابلمه میخواست با کره و آب جوش و آردو تخم مرغ.

من در کشورهای مختلف چوروس های مختلف رو‌ امتحان کردم و در نهایت رسیدم به ورژن اورجینالش که طرز پختش رو براتون آماده کردم و امیدوارم که درست کنید کیفشو ببرید.

فقط مواد رو جایگزین نکنید و مقدار مواد رو هم کم و زیاد نکنید. دقیقا همین مقدار مواد با همه نکاتش تا برسید به یکی از بهشتای روی زمین!

مواد لازم برای تهیه چوروس اسپانیایی

  • یک پیمانه آب ۲۴۰ میلی لیتر
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک پینچ نمک
  • کره ۵۵ گرم
  • یک قاشق چای خوری اسانس وانیل یا نوک قاشق چای خوری وانیل پودری
  • یک پیمانه آرد
  • دو‌ عدد تخم مرغ کوچک
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری (من نریختم)

برای غلتاندن در شکر و دارچین

  • نصف پیمانه شکر
  • یک قاشق چای خوری پودر دارچین

برای دیپ شکلاتی

  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین

طرز تهیه چوروس اسپانیایی

برای شروع ابتدا در یک قابلمه کوچک آب، کره، شکر، نمک را روی حرارت متوسط به جوش میاریم و به محض جوش آمدن آرد الک شده را یکجا اضافه و با قاشق چوبی بلافاصله مخلوط میکنیم، یک دقیقه روی حرارت بمونه و مخلوط میکنیم.

از حرارت برمیداریم و در یک کاسه میریزیم و اجازه میدیم ۵-۶ دقیقه بمونه تا از داغی بیفته.

تخم مرغ اول و وانیل اضافه و با همزن مخلوط میکنیم. حالا نوبت تخم مرغ دومه.

بافت خمیر باید غلیظ و‌ یکدست و چسبناک باشه.

دستور پخت چوروس اسپانیایی

مخلوط را داخل قیف با ماسوره ستاره ای بزرگ میریزیم. (مدل وسط)
طرز تهیه بامیه اسپانیایی

روغن سرخ کردنی در تابه گرم‌بشه، لازم‌ نیست کاملا داغ بشه. با کمک قیچی یا چاقو هر قسمت خمیرو که در روغن میندازیم جدا میکنیم.

با حرارت متوسط سرخ بشه و اینور اونورش میکنیم تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاد.

روی دستمال روغنشو میگیریم و بلافاصله در مخلوط شکر و دارچین غلت میدیم، در دیپ شک میزنیم و  هر چی سر ماسوره زاویه عمیق تری داشته باشه چوروس ترد تر میشه.

ماسوره ای که استفاده کردم عالیه چون کاور کاملا ترد و کریسپی و داخل نسبتا ترد و دلچسبه و زیاد هم خشک نمیشه.

برای دیپ شکلاتی خامه روی حرارت ملایم تا اطرافش ریز قل بزنه. از حرارت برمیداریم و شکلات رو تکه تکه و بریزید توی خامه ۵ دقیقه بمونه دارچین هم اضافه و مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا