کیک و شیرینی

طرز تهیه کلوچه پسته ای فوق العاده خوشمزه و خوش عطر

آشپز مگ

کلوچه پسته ای بی نظیره! اگه طعم پسته رو دوست دارید پیشنهاد می کنم حتما این کلوچه رو امتحان کنید. طعم و عطرش محشره، بوی پسته تو خونه میپیچه که عالیه!

مواد لازم برای تهیه کلوچه پسته

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر قهوه ای ۴۰ گرم
  • شکر سفید ۴۰ گرم
  • کره حیوانی ۱۰۰گرم
  • کره پسته ۳۰ گرم
  • پودر پسته ۳۰ گرم
  • پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کلوچه پسته ای

در ابتدا کره را درون ظرفی می‌ریزیم با لیسک یا قاشق کمی کره را باز می‌کنیم. این کار باعث می‌شود به دستگاه فشار نیاید و شکر قهوه ای و شکر سفید را اضافه کنیم و با دور تند همزن تقریبا ۵ دقیقه می‌زنیم تا کرمی رنگ و یکدست شوند. (هر از گاهی دستگاه را خاموش می‌کنیم و دورگیری می‌کنیم و دوباره شروع به هم زدن می‌کنیم.)

تخم مرغ را درون کاسه ای می‌شکنیم با چنگال می‌زنیم و پودر هل و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و حالا این مخلوط را کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه می‌کنیم و با دور تند همزن هربار سریع هَم می‌زنیم و بعد کره پسته و پودر پسته را اضافه و چند دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم و برای بهتر ترکیب شدن مواد، با نوک انگشتان دست مواد را چند دقیقه کوتاه ورز می‌دهیم.

خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر می‌ریزیم پهن می‌کنیم و به مدت نیم ساعت توی فریزر به خمیر کوکی استراحت می‌دهیم.

بعد از استراحت از خمیر کوکی اندازه های ۵۰ گرمی برمی‌داریم وسطش رو کمی باز می‌کنیم شکلات تخته ای شیری می‌ذاریم و دوباره گوله می‌کنیم و مجدد به گوله ها دو ساعت توی فریزر استراحت می‌دیم، بعد از استراحت گوله ها را داخل سینی فر می‌چینیم و داخل فر از قبل گرم شده می‌گذاریم.

دما برای فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه.

دما برای فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا