طرز تهیه شیرینی زنبوری شیک و خوشمزه و مجلسی

اسم این شیرینی رو گذاشتم شیرینی زنبوری بخاطر اینکه طرحش شبیه لانه زنبوریه. بافت این شیرینی مابین شیرینی و کلوچه ست. شیرینی متعادلی داره با مارمالاد خوشمزه میشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زنبوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۱ پیمانه
- شکر دانه ریز ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ پیمانه
- بکینگ پودر ۱۰ گرم یا ۱ ق س
- آرد سفید به مقدار حدودی
- اسانس وانیل یا نارگیل مرغوب چند قطره
مواد لازم برای تزئین
- مارمالاد دلخواه به مقدار لازم
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل به مقدار لازم
دستور پخت شیرینی زنبوری
تخم مرغ ها و شکر و اسانس دلخواه رو داخل ظرفی بریزین و با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست و کمی کرمی بشه بعد روغن مایع رو در سه مرحله اضافه کنید و هر بار به خوبی با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
نشاسته ذرت رو به مواد اضافه کنید و در حد یکدست شدن هم بزنید.
آرد الک شده را کم کم اضافه کنید.
مقدار آرد مشخص نیست و بسته به نوع آرد و بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها ممکنه متغیر باشه برای من در نهایت حدود پونصد و سی گرم آرد مصرف شد.
اما باید کم کم اضافه بشه تا خمیر نهایی حاصل بشه.
همراه آرد، بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کنید در ابتدا با لیسک مخلوط کنید و به اضافه کردن آرد ادامه بدین تا جایی که مواد کمی حالت خمیری پیدا کنه بعد لیسک رو کنار بذارید و مواد رو با دست مخلوط کنید.
آرد رو تا جایی باید اضافه کنید که خمیری نرم و لطیف و نچسب بدست بیاد که به دست تمیز نمیچسبه.
اگه خمیر خیلی جزئی چسبندگی داشت مشکلی نداره و نیازی به اضافه کردن بیشتر آرد نیست.
خمیر رو داخل نایلون بذارین تا خشک نشه.
برای اینکه شیرینی های هم اندازه ای داشته باشیم از خمیر گلوله های بیست و سه گرمی جدا کنید و با ترازو وزن کنید.
برای شکل دادن روی شیرینی از یک توری فلزی ساده استفاده کردم که به راحتی میتونید پیدا کنید.
این نوع توری ها به صورت الک درشت هم در بازار وجود دارن که میتونید از اون هم استفاده کنید و یا با هر ابزار دلخواه دیگه ای روی شیرینی طرح بزنید.
گلوله شیرینی رو داخل دست فرم بدین تا شکل بیضی مانند پیدا کنه سعی کنید همه شون رو یک اندازه فرم بدین بعد اون رو روی پالت یا هر وسیله صاف دیگه ای قرار بدین.
توری رو داخل آرد بزنید و بعد بتکونید تا آرد اضافیش بریزه و بعد روی شیرینی فشار بدین تا طرح توری روی شیرینی بیفته و بعد به آرومی توری رو از شیرینی جدا کنید.
شیرینی رو به آرومی از پالت جدا کنید و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی یا ورق نسوز پوشیده شده بچینید (شیرینی ها از هم کمی فاصله داشته باشن چون داخل فر پف میکنن و ممکنه بهم بچسبن) و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه برای فر های گازی و دمای صد و شصت درجه برای فرهای برقی به مدت حدودی ده الی پانزده دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیره بعد از فر خارج کنید و اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید.
(زمان پخت شیرینی کاملا حدودیه و در فر های مختلف متغیره پس مدام چک کنید تا وقتی که زیر شیرینی طلایی بشه)
برای تزئین، دو تا از شیرینی ها رو بردارین و روی هم قرار بدین و چک کنید که کاملا هم اندازه باشن بعد روی یکی از شیرینی ها از مارمالاد دلخواه بزنید (من از مارمالاد آلوی سیاه استفاده کردم ) و شیرینی دوم رو بهش بچسبونید.
یک قاشق عسل رو با مقدار خیلی کمی آب جوش رقیق کنید و با قلمو اطراف شیرینی رو به عسل رقیق شده آغشته کنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلتونید تا پودر نارگیل به شیرینی بچسبه
این شیرینی بافت و طعم بسیار خوبی داره مخصوصا اگه از اسانس مرغوب داخلش استفاده بشه.