دسر

طرز تهیه براونی موس پسته ای فوق العاده خوشمزه و خاص

آشپز مگ

براونی موس پسته ای یه کیک براونی با موس پسته ای مجلسی با ظاهری جذاب و دیدنی و طعمی عالی! امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه براونی موس پسته ای

مواد لازم براونی

  • شکلات 100 گرم رنده شُدَش حدودا میشه دو سوم پیمانه
  • کره 60 گرم یا حدودا 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 30 میلی لیتر یا 2 قاشق غذاخوری
  • آرد کیک 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری

مواد لازم موس پسته

  • پنیر خامه ای 80 گرم یا حدود یکسوم پیمانه
  • شکر 20 گرم یا حدود 1/5 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه 180 میلی لیتر یا 180 گرم
  • کره پسته 50 گرم یا 3/5 قاشق غذاخوری
  • شیر داغ 60 میلی لیتر یا 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل یکسوم قاشق چایخوری
  • -ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین

5 گرم یا 1 ورق ژلاتین بزرگ یا 2 ورق ژلاتین کوچک یا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین.

ورق ژلاتین رو توی آب سرد بخیسون تانرم بشه و حجمش بیشتر بشه و بعد اضافه کید به شیر (اگر زیاد توی آب سرد بمونه ممکنه توی آب حل بشه و گیرایی خودش رو از دست بده)
حدودا 5 الی 10 دقیقه خیس بخوره.

هر پیمانه رو 250 میلی لیتر در نظر میگیریم.

طرز تهیه براونی موس پسته ای

ظرف شکلات و کره رو توی آب داغ بذارید و ذوبشون کنید و کنار بذارید.

در ظرفی تخم مرغ، شیر و شکر رو خوب مخلوط کنید.

بعدش آرد و پودر کاکائو رو روش الک کنید و خوب هم بزن تا یک دست کنید بشه و ماده ی خشکی باقی نمونه.

کره و شکلات ذوب شده رو هم به خمیر کاکائویی اضافه و یکدست کنید و بریزیدش تو قالب.

روی خمیر براونی رو صاف کنید و در فر از قبل گرم شده در دمای 160 درجه به 25 مدت دقیقه بپزیدش.

بعد از پخت چهار طرف کیک براونی باید شکاف ایجاد بشه که مایع موس پسته ای نفوذ کنه.

بریم سراغ مُوس پسته ای.

پنیر خامه ای هم دمای محیط و شکر رو با هم یکدست کنید.

کره پسته و خامه صبحانه گَرم رو هم اضافه باهم خوب مخلوط کنید و کنار بذارید.

بعدش ژلاتین خیس خورده و وانیل رو در شیر داغ ذوب کنید و به مواد پسته ای اضافه و مخلوط کنید.

مایع موس پسته ای رو روی براونی خنک شده بریزید.

اگر سطح مایع موس پسته ای حباب هایی وجود داشت برطرفشون کنید که نتیجه کار تمیز دربیاد و برای حداقل 4 ساعت بذاریدش یخچال.

وقتی از یخچال بیرون آوردید با شکلات ذوب شده و آجیل دلخواه تزئینش کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا