دسر

طرز تهیه تارت کیک خیس کافی شاپی و خوشمزه

آشپز مگ

این تارت کیک خیس فوق العاده ست. از طعم و مزه و بافتش هر چی بگم بازم کمه. خودم عاشقشم. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید که بی نظیره!

مواد لازم برای تهیه تارت کیک  خیس

مواد لازم کیک

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • روغن ۱/۲پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم محلبی

  • شیر 2 لیوان
  • شکرنصف لیوان
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • خامه صبحانه 100 گرم

طرز تهیه تارت کیک خیس

برای شروع ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر رو خوب هم می زنیم تا کشدار بشه.

روغن مایع رو ریخته و سپس شیر رو اضافه می کنیم. آرد و پودر کاکائو و ب پ را که سه بار الک کردیم به مواد مون کم کم اضافه و خوب هم می زنیم و مواد رو داخل قالب تارت ریخته و در فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20دقیقه قرار می دیم.

برای تهیه محلبی همه مواد رو به غیر از خامه خوب هم می زنیم و می زاریم روی حرارت و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه. از روی حرارت برداشته و خامه رو اضافه می کنیم. برای خیس کردن سطح کیک هم نصف لیوان شیر داروی حرارت گرم می کنیم و 20 گرم شکلات تخته ای هم بهش اضافه می کنیم تا داخل شیر کاملا حل بشه.سپس سطح کیک رو باشیر خیس می کنیم.

من روی کیک موز خرد شده و گردوی خرد شده هم ریختم و سپس روی موز و گردو از محلبی ریخته و صاف می کنیم . می زاریم دمای اتاق تا خودش رو بگیره. برای روی محلبی هم گاناش ریختم.

برای گاناش 100گرم خامه صبحانه روی حرارت می ذاریم تا گرم شه.خامه نباید بجوشه همین که از کناره ها حباب زد 50 گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کرده و مرتب هم زدم تا کاملا شکلات با گرمای خامه آب بشه. از گرما که افتاد روی کیک می ریزیم و داخل یخچال یک شب می زاریم بمونه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا