طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی با بیسکویت پتی بور

چیز کیک خرمالو رو امتحان کردید؟ تا حالا شده یه چیزی درست کنید، خودتون عاشقش بشید؟ من الان دقیقا عاشق این چیزکیکم شدم! از بر و رو و طعمش نگم براتون که محشره! حتی اونایی ام که خرمالو دوست ندارن عاشقش میشن! پس این پصت رو بفرست برای اونایی که خرمالو دوست دارن!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی
- بیسکویت داجستیو یا ساقه طلایی ۱/۵ بسته
- کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
- پنیر خامه ای ویلی ۲۵۰ گرم (۱/۵ بسته)
- پودر قند ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری (من ۶ قاشق غذاخوری ریختم)
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( ۱ پاکت )
- کرم لوتوس ۱ قاشق غذاخوری ( به دلخواه )
- پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری پُر یا ۱ قاشق غذاخوری
- آب برای ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم رویه
- پوره خرمالو رسیده ۱/۵ لیوان
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین برای خرمالو ۱ قاشق چای خوری سرپُر
- آب برای ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی
بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی قطر ۲۰ سانت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف و یکدست کنید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا پنیر خامه ای را با وانیل و پودر قند در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند بعد خامه و کرم لوتوس را اضافه کنید و مجدد با همزن بزنید تا یکدست شود، پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی شود بعد بن ماری کنید تا ذوب شود و به مایه پنیری اضافه کنید، مایه آماده را روی کراست بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
در این فاصله خرمالو ها را در کاسه بریزید و ۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین و ۱ قاشق غذاخوری پودر قند به آن اضافه کنید و با گوشتکوب برقی پوره کنید و ژلاتین حل شده در آب را هم اضافه کنید و روی مایه پنیری که نیم بند شده آرام بریزید و به مدت ۶ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود و نوش جان کنید.
کرم لوتوس قابل حذف است اما طعم و رنگ خوبی به چیز کیک میدهد و متفاوت میشود.
اگه مایه پنیری کاملا بسته شود و پوره خرمالو را روی آن بریزید ، در زمان بُرش چسبندگی لازم را ندارد و دو لایه از هم جدا میشود، پس توجه کنید که مایه نیم بند شود.
در صورت نداشتن قالب کمربندی از قالب پیرکس استفاده کنید.
روش دوم
مواد لازم برای لایه بیسکوئیتی
- دو تا بسته بیسکوئیت پتی بور یا ساقه طلایی
- ۱۵۰گرم کره
دو تا بسته بیسکوئیت پتی بور یا ساقه طلایی رو پودر میکنیم و با ۱۵۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم و میریزیم کف قالب کمربندی که دورشو طلق گذاشتیم و یه کم فشارش میدیم تا سفت بشه و برای نیم ساعت میذاریمش تو یخچال.
مواد لازم برای لایه پنیری
- ۲۰۰ گرم خامه
- ۲۰۰ گرم پنیر ویلی یا ماسکارپونه
- ۲ قاشق پودر ژلاتینکه تو نصف لیوان آب ولرم حل شده
- 4 تا 5 قاشق پودر قند
مواد رو باهم مخلوط میکنیم و میریزیم روی لایه بیسکوئیتی و برای یک ساعت میذاریمش تو یخچال.
مواد لازم برای لایه ژله ای
- 5 تا 6 تا خرمالو
5 تا 6 تا خرمالوی رسیده رو پوره میکنیم. با یه بسته ژله آلوئه ورا یا ۲ق غ پودر ژلاتین که تو یک و نیم لیوان آب جوش حل شده باشه مخلوط میکنیم و میریزیم روی لایه پنیری و دوباره میذاریمش برای ۳ تا ۴ ساعت تو یخچال بمونه. وقتی کامل بسته شد قالب کمربندی و طلق رو به آرومی از دورش درمیاریم و میریم برای تزئین.