طرز تهیه موس پسته فوق العاده خوشمزه و خاص

موس پسته رو امتحان کردید؟ پسته یه آجیل اصیل ایرانیه و همیشه جز آجیل های مهم عید و شب یلدا بوده. من تصمیم گرفتم این دستور تهیه این موس پسته رو که خودم همیشه درستش میکنم رو براتون آماده کنم که پراز خاصیته. امیدوارم که برای عزیزانتون درستش کنید و لذتشو ببرید.
مواد لازم برای تهیه موس پسته
- شیر عسلی یک چهارم پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- شیر 2 پیمانه
- خامه ی صبحانه 50 گرم
- پودر پسته نصف فنجان
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- پودر ژلاتین 2 شاسه یا 2 قاشق غذا خوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- برای اینکه طعمش ایرونی تر بشه میتونین از پودر هل و گلاب هم استفاده کنین
طرز تهیه موس پسته
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین رو به شیر اضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم، سپس شیر عسلی رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم.
در ادامه زرده های تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و سپس یک ملاقه یک ملاقه از شیر گرم به زرده زده شده اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم و بعد به قابلمه شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در حد مخلوط شدن از روی حرارت بر میداریم و میزاریم از دما بیوفته یک مقدار از مواد شیر رو داخل خامه میریزیم.
هم میزنیم تا خامه گلوله نشه و سپس بهمراه پودر پسته به قابلمه شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
اگر دوست داشتین عطر گلاب داشته باشه حتما مرحله آخر یکم گلاب بهش اضافه کنین که عطرش حفظ بشه.
مواد رو در قالب چرب شده میریزیم و 6 تا 8 ساعت داخل یخجال میزاریم تا ببنده.
در صورت تمایل میتونین بهش چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنین، من رنگ اضافه نکردم کلا با رنگ ها غیر طبیعی داخل خوراکی ها موافق نیست تا میتونم از پودر رنگای طبیعی و میوه ای استفاده میکنم.