طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین و خامه شیک و خوشمزه

خرمالو دوست دارید؟ اگه آره که مثل خودمی اگر هم نه که، این دسر خرمالو رو امتحان کند عاشقش میشید! دسر خرمالو یه دسر پاییزی خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم تو فصل خرمالو حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو
- خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
- شیر گرم ۲۵۰ میلی لیتر
- خرمالوی بدون پوست و میکس شده ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- آب یا شیر ۱/۲ پیمانه
- شکر ۸۰ گرم
طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین و خامه
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر بپاشین و اجازه بدین اسفنجی بشه.
سپس زرده تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کِرم رنگ بشه.
شیر گرم را روی زرده همزده ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به هم بزنید ژلاتین اسفنجی شده اضافه کنید یکی دو دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا خنک بشه.
بعد پوره خرمالو اضافه کنید و اگه مواد یکدست نبود، از صافی رد کنید و در آخر خامه را بریزید و مخلوط کنید. اجازه بدین در یخچال کاملا خودشو بگیره.
برای لایه ژله ای این دسر دو تا پاکت ژله آلوورا با دو لیوان آب گرم مخلوط کنید بهم بزنید تا شفاف بشه بعد دو لیوان آب سرد اضافه کنید.
کمی از ژله درون قالب بریزین بذارین یخچال تا نیم بند بشه بعد میوه دلخواهتون روش قرار بدین مجدد کمی ژله بریزین. بذارین یخچال تا نیم بند بشه و میوه ها ثابت بشن.
سپس دسر خرمالو رو روش قرار بدین اطرافش به تناوب ژله و میوه (انار) بریزین و بذارین یخچال.
برای لایه آخر میتونید از هر رنگ و طعمی از ژله استفاده کنید، من از همون آلوورا که زیاد اومد استفاده کردم با یه قاشق آب لبو رنگی و با دو قاشق شیر مات کردم ریختم داخل قالب و گذاشتم یخچال.
موقع سرو قالب رو بذارین در آب گرم یه تکون به قالب بدین و مطمئن بشید که ژله از قالب جدا شده سپس ظرف سرو رو روی قالب بذارین و قالب رو وارونه کنید تا دسر درون ظرف برگرده. نوش جان