دسر

طرز تهیه موس انار با ژله لیوانی و ساده و شیک و خوشمزه

آشپز مگ

موس انار با ژله یه دسر راحت و خوشمزه و البته ساده! دسر موس انار خیلی سریع و راحت آماده میشه و اینقدر خوش رنگ و خوشمزست که همه عاشقش میشن! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه موس انار

  • ژله انار ۲ بسته
  • خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (من حدود ۲۰۰ گرم برداشتم)
  • پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بی نمک ۱۰۰ گرم (پنیر من لبنه بود اینسری ماسکارپونه نداشتم)
  • شیر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
  • آب جوش ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم) برای بنماری کردن ژله اول
  • آب جوش  ۲ پیمانه (۴۵۰ گرم) برای بنماری کردن ژله دوم
  • پودر قند در صورت دلخواه اگر دسر کم شیرین بود یک تا دو قاشق غذاخوری

این مقدار مواد اولیه برای حدود ۱۰ شات متوسط کافیه

طرز دسر تهیه موس انار لیوانی برای 10 نفر

برای شروع ابتدا یک بسته ژله انار را با ۲/۳ پیمانه آب جوش مخلوط و بنماری کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شود.

خامه قنادی نرم شده در دمای محیط را با همزن بزنید تا فرم بگیره. خیلی هم نیاز نیست سفت بشه.

سپس پنیر خامه ای را اضافه و مخلوط کنید وقتی کاملا یکدست شد شیر هم دمای محیط را کم کم اضافه کنید و در نهایت ژله ی خنک شده را مایه را بچشید اگر کم شیرین بود به دلخواه کمی پودر قند اضافه کنید.

از صافی هم رد کنید و داخل ظرف های سرو بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا دسر ببنده.

ژله دوم را با دو لیوان آب جوش مخلوط و بنماری کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شود.

وقتی دسرها بسته شد روی اون ها دونه انار و ژله خنک بریزید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا کاملا منسجم بشه و سپس نوش جان کنید.

می تونید تکه های بیسکوییت یا کیک داخل این موس انار خوشمزه هم بریزید.

به جای خامه قنادی می تونید از ترکیب خامه صبحانه و مقدار کافی پودر قند استفاده کنید ولی با خامه قنادی دسر سبکتر و لطیف تر میشه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا