دسر

طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی ساده و شیک و خوشمزه

آشپز مگ

چیز کیک انار یخچالی با یه طعم فوق العاده، هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم! ساده و شیک و خوشمزه و مجلسی! دیگه چی از این بهتر؟

مواد لازم برای تهیه تهیه چیز کیک انار یخچالی

  • بیسکویت پتی بور ۱۵۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا ویلی ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • پودر ژله انار نصف بسته
  • آب جوش نصف لیوان فرانسوی
  • پودر قند ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

(در صورتی که از خامه صبحانه استفاده کردید از پودر قند استفاده کنید ،اگر از خامه قنادی استفاده کردین دیگه پودر قند لازم نیست چون خامه قنادی خودش شیرینه)

  • مواد لازم برای سطح ژله ای
  • ژله انار ۱ بسته و نیم
  • آب جوش ۱ لیوان فرانسوی و نصف لیوان
  • انار متوسط دون شده ۱ عدد

طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی

برای شروع در ابتدا بیسکویت رو به هر روشی که دوست دارید پودرش کنید و با کره ذوب شده مخلوطش کنید به طوری که مثل شن ریزه بشه.

سپس کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بندازید (من کاغذ ننداختم چون میخواستم توی همون سینی خودش سرو‌ کنم، شما اگر خواستین از سینی خودش جدا کنید، کفش کاغذ روغنی بندازین)

حالا بیسکویت پودر شده رو بریز کف قالب و کاملا صاف و پرسش کنید و بذاریدش توی یخچال. حالا نصف بسته ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذاریدش کنار تا سرد بشه.

برای مواد پنیری، پنیر خامه ای (من از ویلی استفاده کردم) و خامه قنادی فرم گرفته رو در حد مخلوط شدن هم بزنید. (اگر از خامه صبحانه استفاده کردین باید پودر قند رو توی این مرحله اضافه کنید) و ژله سرد شده رو به مخلوط پنیری اضافه کنید و هم بزنید.

حالا مواد بیسکویت رو از یخچال خارج و مواد پنیری رو روش بریزید و صافش کنید و بذاریدش توی یخچال تا نیم بند بشه.

سپس برای مواد ژله ای ۱/۵ بسته پودر ژله رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کن‌ید و بذاریدش کنار تا سرد بشه. وقتی مواد پنیری نیم بند شد اول به آرومی انار دون شده رو روی سطح مواد پنیری بچینید و نصف ژله رو که درست کردین به آرومی با یه قاشق روی سطح مواد پنیری بریزید و بذاریدش توی یخچال تا نیم بند بشه. (همه ی ژله رو اضافه نمیکنیم که انار ها به سطح مواد نیان) وقتی ژله کمی خودش رو گرفت و بست سپس مابقی ژله رو روی ژله های قبلی بریزید و به مدت ۱ شبانه روز بذاریدش توی یخچال و وقتی چیز کیک آماده شد با یه چاقو نوک تیز اول دور تا دور ژله رو آزاد کنید و بعد از قالب جداش کنید. پیشنهاد می کنم این چیز کیک انار یخچالی رو واسه شب یلداتون درست کنید و‌ از طعم و مزه خوبش لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا