طرز تهیه ژله انار و آلوئه ورا با شیر شیک و مجلسی

ژله انار یه دسر راحت و دوست داشتنی و یه ایده عالی برای یلدا! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ژله انار و آلوئه ورا
- یک بسته پودر ژله آلوورا
- دو بسته پودر ژله انار
- ۱/۴ لیوان آب سرد
- ۱/۴ لیوان شیر
- چند قطره روغن مایع
- دونه های انار
طرز تهیه ژله انار با شیر
من برای این ژله از ۳ بسته پودر ژله استفاده کردم. یک بسته پودر ژله آلوورا، دو بسته پودر ژله انار.
یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم. روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد این ژله رو دو قسمت کردم. به یک قسمت ۱/۴ لیوان آب سرد اضافه کردم و به قسمت بعدی ۱/۴ لیوان شیر که از قبل به دمای محیط رسیده و البته ژله هم خنک شده و گرمی نداره. (جای شیر از یک تا دو قاشق بستنی وانیلی هم می تونید استفاده کنید.)
قالب من فلزی هست اگر قالب پلاستیکی بود با چند قطره روغن مایع چرب کنید. از ژله آلوورا ساده کمی ته قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد دونه های انار رو اضافه کردم و بعد مابقی ژله آلوورا ساده رو ریختم و گذاشتم یخچال وقتی کمی بست، ژله آلوورا با شیر رو ریختم و یخچال گذاشتم.
در ادامه دو بسته پودر ژله انار رو هر کدوم جداگانه، یکیش رو با یک و نیم لیوان آب جوش و دیگری رو با یک لیوان آب جوش ریختم، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم.
بعد که ذراتش خوب حل شد، توی محیط موند که خنک بشه. اونی که با یک لیوان آب جوش حل کردم، نصف لیوان شیر که به دمای مخیط رسیده (یا بستنی) ریختم و ترکیب کردم.
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و از ژله های انار یکی در میون لایه لایه ریختم و یخچال گذاشتم.
بین ریختن لایه ها وقفه نیفته، به محض این که هر لایه از نیم بند شدن یک کم بیشتر گرفت، لایه بعدی ریخته بشه.
در مرحله آخر، که کل ژله ها تموم شد، ۷ الی ۸ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و چند ثانیه در آب ولرم گذاشتم و دیدم از جاش آزاد شده، روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم.