طرز تهیه پاناکوتا انار برای 10 نفر خوشمزه و ساده

پاناکوتا انار یه دسر خوشمزه ست که اگه تا به حال امتحانش نکردید پیشنهاد می کنم امتحانش کنید چون که به شدت خوشمزست و همه پسنده!
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا انار برای 10 نفر
- پودر ژله انار ۲ بسته
- شیر ۳ لیوان
- خامه صبحانه ۱ پاکت ۲۰۰ گرمی
- پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه پاناکوتا انار
برای شروع اول یک بسته پودر ژله رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید و بزارید روی بخار کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و بعد داخل ظرف بریزید و بزارید یخچال ببنده.
ظرفتون گرد باشه یا مربع فرقی نداره فقط حتما یه پلاستیک فریزر داخل ظرف بزارید و اینکه باید ژله ۱ سانت ارتفاع داشته باشه تا بعد مکعبی برش بزنید.
وقتی ژله کاملا سفت شد با چاقو مکعبی برش بزنید.
برای پاناکوتا ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب شیر مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید اسفنجی بشه و بعد روی بخار کتری بزارید تا شفاف و روون بشه.
داخل قابلمه ۳ لیوان شیر و ۳/۴ لیوان شکر بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا شکر حل بشه.
خامه رو با ۲ ملاقه از شیر ولرم مخلوط کنید تا همدما بشه و به شیر اضافه کنید.
ژلاتین و وانیل را هم اضافه کرده و قابلمه رو از روی حرارت بردارید (مواد نباید بجوشه) و بزارید کنار تا همدمای محیط بشه.
داخل قالبتونو با کمی روغن چرب کنید و بعد مقداری از مواد پاناکوتا و ژله قرمز مکعبی کف قالب بریزید و ۱۰ دقیقه بزارید یخچال یا پاناکوتا رویه ببنده و بعد خارج کنید و مجدد همین کارو تکرار کنید.
اگه پاناکوتا و ژله های مکعبی رو یکباره داخل قالب بریزید، ژله های مکعبی روی پاناکوتا معلق میشن.
وقتی قالبتون نسبتا پر شد بزارید یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت تا پاناکوتا کاملا ببنده.
پودر ژله قرمز دیگرو به روش بالا که توضیح دادم با آبجوش حل کنید و بزارید کنار هم دمای محیط بشه.
پاناکوتا رو از یخچال خارج کنید، با کمک انگشت دور تا دورشو از قالب جدا کنید و بعد ژله قرمزو با کمک قاشق یا سرنگ از کناره ها داخل قالب و زیر پاناکوتا بریزید.
باید احساس کنید که پاناکوتا معلق شده و تکون میخوره (اینطوری یعنی ژله قرمز کاملا به زیر پاناکوتا نفوذ کرده)
به اندازه ۲ سانت هم روی پاناکوتا ژله بریزید و بزارید یخچال.
بعد از چندساعت گوشه هاشو با انگشت به آرومی جدا کنید و برای احتیاط ۱۵ ثانیه داخل آب گرم بزارید قالبو و بعد داخل ظرف سرو مرطوب برگردونید.
برای تهیه پاناکوتا با روکش ژله چون پاناکوتا باید معلق بشه و زیرش ژله بریزیم، قالبتون هر چقدر ساده تر باشه نتیجه کار تمیزتر و شیک تر میشه. اگه قالبتون خیلی طرح دار باشه ژله به تمام قسمت های زیر پاناکوتا نمیره و بعضی قسمت ها سفید می مونه و بعضی قسمت ها روکش ژله داره. پس سعی کنید از قالب هایی با طرح ساده استفاده کنید تا روکش ژله ای کاملا یکدست زیر پاناکوتا پخش بشه.