طرز تهیه ژله با لیوان کاغذی یک بار مصرف، تک نفره و شیک

فقط با یک بسته ژله می تونید این دسر شیک و خوشمزه رو درست کنید! ژله با لیوان کاغذی یک بار مصرف که به صورت تک نفره هست و خیلی شیک و مجلسی و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه ژله با لیوان کاغذی
- ژله آلوئه ورا یک بسته
- شیر نصف پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- انار به مقدار لازم
طرز تهیه ژله با لیوان کاغذی یک بار مصرف
برای شروع ابتدا یک بسته ژله آلوئه ورا رو به نسبت مساوی تو دو تا ظرف تقسیم میکنیم (هر ظرف حدودا ۵ تا قاشق غذاخوری میشه).
به هر کدوم از ظرفها نصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پودر ژله حل بشه.
به ظرف شماره ۱، نصف لیوان آب سرد و به ظرف شماره ۲، نصف لیوان شیر سرد اضافه میکنیم. (شیر و ژله هردو سرد باشن تا نبره و دون دون نشه)
ته لیوان های یک بار مصرف رو کمی ژله آلوئه ورا میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیمبند بشه، بعد انار دون شده رو میریزم و مجددا ژله آلوئهورا میریزم و میذاریم تو یخچال تا ببنده.
بعد از اینکه ژله بست، لایه بعدی از ترکیب شیر و آلوئه ورا میریزم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. ( از اینجا به بعد میتونیم این مراحل رو لایه به لایه تکرار کنیم و هر بار ژله رو بذاریم تو یخچال تا ببنده.)
ولی اگه میخواین مثل من از دو مدل میوه تو ژله استفاده کنین
پوست کیوی رو بگیرین و خرد کنین و داخل قابلمهای بریزین و بهش ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۴ لیوان آب و ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل اضاقه کنین و فقط ۵ دقیقه ( تاکید میکنم فقط ۵ دقیقه) بذارین روی حرارت متوسط گاز بمونه و بعد از صافی رد کنین که آبش خارج بشه)
کیویها رو به لایه بعدی اضافه میکنیم و کمی ژله آلوئهورا یا ترکیب آلوئه ورا و شیر میریزم و میذاریم یخچال تا ببنده.
این لایهای که کیوی داره رو بذارین مدت زمان بیشتری تو یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.
بعد هم که خیلی راحت میتونین ژله رو قالبی از لیوان دربیارین و نوش جان کنین.
میتونین به جای شیر از بستنی استفاده کنین. برای اینکه شیر داخل ژله نبره، هر دو باید هم دما باشن، هر دو سرد باشن.
تا زمانی که مشغول آماده کردن یکی دو لایه اول هستین، ژله نمیبنده، ولی دیگه تو لایههای آخر کم کم ژله ای که بیرونه، میبنده. حالا چیکار کنیم؟ خیلیی راحت ظرف رو میذاریم رو بخار غیر مستقیم کتری یا قابلمه و … دوباره مثل اول رقیق میشه.